Vandaag is er een gat in de markt gedicht!

De missing link

bereik uw klant, roi, resultaat, events

Ineens wist ik het: ‘netwerken’ en communicatie liggen niet alleen in elkaar verlengde; het hoort bij elkaar. Door beide als één in te zetten, bereiken organisaties zoveel meer. Vooral als de nadruk ligt op return-on-investment. Daarom zie ik het als mijn missie om bedrijven persoonlijk te helpen met reclame en het gegund krijgen van opdrachten.

Dagcom bereikt uw klanten

En dat is waar het momenteel om draait: Gunnen. Dat klinkt makkelijk. Maar waar haal je tijd vandaan om te netwerken? En wat als netwerken je nou helemaal niet ligt?

Met de komst van Dagcom krijgen bedrijven hulp bij het écht bereiken van hun klanten (B2B). Als ambassadeur van een organisatie treed ik op voor bedrijven bij netwerkevenementen en beursdeelnames. Zo ben ik als het ware het gezicht naar buiten van een onderneming, van mijn klant, u.

Doen waar u goed in bent

Alles is gericht op resultaten en het maken van afspraken. Met name bij evenementen en digitale communicatie is meten echt weten. En omdat Dagcom de krachten van reclame en salesactiviteiten voor u bundelt en uitvoert, kunt u zelf blijven focussen op uw core business.

Meer informatie over resultaatgerichte evenementen en communicatie?

info@dagcom.nl
+31 (0)6 204 99 170